Στα πλαίσια του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος της ΕΘΝ.Ο.Α.: «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου», στις 23/02/20016 επισκέφτηκαν το σχολείο μας τρεις αξιόλογοι και καταξιωμένοι αθλητές.

Συγκεκριμένα οι διακεκριμένοι (ο καθένας στο άθλημά του) : Εύα Χριστοδούλου Ολυμπιονίκης στη Ρυθμική Γυμναστική, Γιώργος Αμανατίδης παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, και Σοφία Παπαδοπούλου Ολυμπιονίκης στην Ιστιοπλοΐα, εφάρμοσαν με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα προώθησης των Αρχών του Ολυμπισμού και του Φίλαθλου Πνεύματος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας.

       Οι μαθητές μας γνώρισαν από κοντά και συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής, του Ποδοσφαίρου, και της Ιστιοπλοΐας . Επιπλέον συζήτησαν, ενημερώθηκαν, και αντάλλαξαν απόψεις με τους αθλητές, εμπεδώνοντας και κάνοντας πράξη με τον πιο άμεσο τρόπο το «Ευ Αγωνίζεσθαι».

       Στο τέλος αυτής της καθ΄ όλα εποικοδομητικής , και άκρως εκπαιδευτικής δράσης σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν από τους αθλητές, διπλώματα συμμετοχής στο πρόγραμμα. Επίσης οι μαθητές φωτογραφήθηκαν με τους Ολυμπιονίκες και επανέλαβαν δυνατά και με ενθουσιασμό το σύνθημα της ΕΘΝ.Ο.Α. «ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ!!!».

 

 

olympionikes1                      olympionikes2

 

   olympionikes4                        olympionikes3

 

   olympionikes7                 olympionikes5